13
mei
2015
|
02:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe Mercedes-Benz servicepakketten

  • Mercedes-Benz biedt volledig ontzorging met nieuwe servicepakketten

De Mercedes-Benz dealerorganisatie in Nederland heeft onlangs zijn samenwerking geïntensiveerd om maximale inzetbaarheid voor de Trucks te garanderen. Zo kan iedereen met een Mercedes-Benz CharterWay servicepakket bij elke Mercedes-Benz truckdealer in Nederland terecht voor Reparatie en Onderhoud (R&O) onderhoudswerkzaamheden. Binnen Europa kunnen bij iedere Mercedes-Benz Truckdealer reparaties worden uitgevoerd.

Nationaal en internationale voordelen

De intensieve samenwerking met de Mercedes-Benz dealerorganisatie treedt per direct in werking. Landelijke dekking van de servicepakketten garandeert transporteurs een maximale service en maximale uptime, omdat men bij de Mercedes-Benz Truckdealers in Nederland te allen tijde terecht kan. Hierdoor is een truck snel weer onderweg. Internationaal bieden deze servicepakketten grote voordelen. De servicepakketten worden namelijk afgesloten bij het internationaal opererende Mercedes-Benz CharterWay. Mercedes-Benz CharterWay is onderdeel van Daimler AG. Doordat CharterWay bij iedere Europese Mercedes-Benz Truckdealer bekend is, worden eventuele storingen ook buiten Nederland snel opgepakt en op de achtergrond volledig via de Daimler systemen afgehandeld.

Servicepakketten

Transporteurs kunnen bij Mercedes-Benz CharterWay kiezen uit verschillende servicepakketten: Economy pakket, Plus pakket en Full servicepakket. Een transporteur kiest een pakket dat het beste past bij zijn onderneming. Hierdoor kan een ondernemer zowel risico’s afdekken als ook kiezen voor vooraf aangegeven vaste maandlasten. Zo vermijdt of beperkt de ondernemer onvoorziene kosten, waardoor de TCO (Total Cost of Ownership) al van tevoren inzichtelijk is. De pakketten zijn als volgt opgebouwd: Standaard biedt Mercedes-Benz een jaar garantie op de gehele truck en drie jaar garantie op de aandrijflijn. Met het Economy-servicepakket wordt de garantie op de aandrijflijn (motor, versnellingsbak, assen, aandrijfassen en regeleenheden) uitgebreid tot maximaal zes jaar. Met het Plus-servicepakket wordt deze service uitgebreid met periodiek onderhoud, reparaties en vervanging van slijtagedelen. Het Full-servicepakket, omsluit ook wettelijke keuringen zoals APK, tacho ijkingen en allerhande aanvullende opties zoals o.a. bandenservices, haal- en brengservice en verzekeringen.  Bij alle Mercedes-Benz CharterWay servicepakketten profiteert de logistiek dienstverlener vanaf heden van de landelijke en/of Europese dekking.