07
januari
2015
|
01:00
Europe/Amsterdam

RoadStars: het platform voor Mercedes-Benz truckliefhebbers

  • RoadStars zowel content-, community- als social media functie

  • Gebruikers kunnen inloggen en artikelen lezen, chatten en foto-albums bijhouden

Vanaf nu kunnen chauffeurs, transportondernemers en andere Mercedes-Benz truckliefhebbers terecht op het nieuwe online platform RoadStars. RoadStars, te bereiken via de url www.roadstars.nl  is de plek voor nieuws en andere interessante praktijkverhalen over trucks en heeft daarnaast een community en social media functie.

Hoe werkt RoadStars?

Het platform RoadStars is door Mercedes-Benz Trucks ontwikkeld en wordt wereldwijd in een groot aantal landen en talen uitgerold. Bezoekers van RoadStars kunnen een profiel aanmaken waarna ze, na inloggen, toegang hebben tot allerhande exclusieve content. Het platform heeft drie hoofdfuncties: Brancheinformatie, film en een community bouwen.  Dat allemaal interactief.

Content

Niet alleen zullen interessante artikelen gedeeld worden via het platform, ook artikelen uit de magazines ROUTE en Mercedes-Benz Transport worden via de website toegankelijk.

Community

Gebruikers van RoadStars bouwen aan een netwerk van transportliefhebbers door andere RoadStars-gebruikers te “taggen”. Het platform biedt de mogelijkheid foto’s te uploaden in een fotoalbum dat gedeeld kan worden met het netwerk. Ook is er een chatfunctie beschikbaar zodat gebruikers rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren, of berichten kunnen achterlaten voor personen die op dat moment offline zijn. De connecties met Facebook / Mercedes-Benz Bedrijfswagens en Twitter @MercedesTruckNL  hebben ook een plek op het platform.