08
augustus
2018
|
13:15
Europe/Amsterdam

Rüttchen Automotive en Hogenbirk Bedrijfswagens namens Mercedes-Benz op Transport Compleet Gorinchem

Van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 september 2018 vindt Transport Compleet Gorinchem plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Mercedes-Benz dealers Rüttchen en Hogenbirk ontvangen drie dagen lang bezoekers op een open stand om hen te informeren over de totaaloplossingen van de bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Transport Compleet Gorinchem

De Evenementenhal in Gorinchem staat op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 september voor de veertiende keer in het teken van de goed bezochte vakbeurs waarop truck-, trailer- en carrosseriebouw en aanverwante producten aan het publiek worden getoond. Ruim 120 transport gerelateerde exposanten hebben zich op dit moment al ingeschreven voor Transport Compleet. De beurs wordt namens Mercedes-Benz vertegenwoordigd door de regionale dealers Rüttchen Automotive en Hogenbirk Bedrijfswagens. Op een open stand worden bezoekers welkom geheten en kunnen zij uitvoerig worden geïnformeerd over alle bedrijfswagenoplossingen van Mercedes-Benz. Zowel binnen- als op het buitenterrein zal een brede modellenrange worden getoond van de Mercedes-Benz bestel- en vrachtwagens en de lichte bedrijfwagens van FUSO. Naast het standaard leveringsprogramma is er veel informatie te verkrijgen op het gebied van op- en ombouw, bedrijfswagendienstverlening en aanvullende services.

Connectiviteit

Geheel in stijl van Mercedes-Benz gaat veel aandacht uit naar innovatie van het merk. Deze wordt met name gevonden in de thema's RoadEfficiency en connectiviteit. Bij Mercedes-Benz Trucks wordt dit concreet gemaakt met Mercedes-Benz Uptime. Door trucks, het Mercedes-Benz datacenter en de transportonderneming intelligent met elkaar te verbinden, zorgt Mercedes-Benz voor optimale inzetbaarheid van de voertuigen en de mogelijkheid om werkplaatsbezoeken efficiënt in te plannen. Hiermee wordt ongeplande stilstand tot een minimum beperkt. Ook heeft Mercedes-Benz met Fleetboard een in de markt bewezen telematicasysteem dat de connectiviteit met de vloot mogelijk maakt.

Voor Mercedes-Benz Vans sluit de recentelijk geïntroduceerde Sprinter naadloos aan op het thema 'connectiviteit'. De nieuwe Sprinter is uitgerust met tal van intelligente rijassistentiesystemen en connectiviteitsoplossingen waaronder het nieuwe MBUX-multimediasysteem. Met Mercedes PRO kunnen bedrijven eenvoudig met de Sprinter en hun bestuurder verbonden worden. Mercedes PRO biedt 8 connectiviteitspakketten met in totaal 18 diensten waarmee de efficiëntie en productiviteit wordt verhoogd.