27
juli
2016
|
02:00
Europe/Amsterdam

Rüttchen Autowereld en Hogenbirk Bedrijfswagens vertegenwoordigen Mercedes-Benz op Transport Compleet Gorinchem

  • Mercedes-Benz dealers Rüttchen Autowereld en Hogenbirk Bedrijfswagens informeren bezoekers over de totaaloplossingen van Mercedes-Benz

  • Veel aandacht gaat voor FUSO en telematicasysteem FleetBoard

Van 6 t/m 8 september vindt Transport Compleet Gorinchem plaats. Mercedes-Benz dealers Rüttchen en Hogenbirk ontvangen drie dagen lang bezoekers op de stand om hen te informeren over de totaaloplossingen voor Mercedes-Benz trucks. Veel aandacht gaat uit naar de maximale beschikbaarheid van het wagenpark van transporteurs.

Transport Compleet Gorinchem

De Evenementenhal in Gorinchem staat op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 september weer in het teken van de goed bezochte vakbeurs waarop truck- trailer- en carrosseriebouw en aanverwante producten aan het publiek worden getoond. Ruim 250 exposanten hebben zich op dit moment al ingeschreven voor Transport Compleet. De beurs wordt namens Mercedes-Benz vertegenwoordigd door de regionale dealers Rüttchen Autowereld en Hogenbirk Bedrijfswagens. Omdat de totaaloplossingen van Mercedes-Benz centraal staan, zal de Mercedes-Benz Arocs aanwezig zijn op de stand en buiten op het terrein zal de Antos te zien zijn. Naast bestelwagens laten de dealers ook de veelzijdige mogelijkheden van FUSO en FleetBoard zien.

Veelzijdige FUSO

Naast de Arocs en de Antos zal er ook een FUSO Canter met kipper-opbouw aanwezig zijn op de beurs. Deze robuuste truck is met zijn kleine draaicirkel en flexibele opbouwmogelijkheden uitermate geschik voor de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector. Met drie cabinetypen, zes wielbases en een hoog laadvermogen is de Canter een slimme oplossing in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens.

Maximale beschikbaarheid

Tijdens de beurs zal ook veel aandacht uitgaan naar Mercedes-Benz FleetBoard. Dit telematicasysteem helpt niet alleen bij het coachen van de rijstijl van chauffeurs, maar is ook de uitgelezen tool voor dealers om een optimale beschikbaarheid van het wagenpark te garanderen. FleetBoard laat zien welke trucks aan onderhoud toe zijn, zodat dealers dit onderhoud ruim van tevoren op het meest geschikte moment kunnen inplannen. En mócht een truck onderweg toch een storing krijgen, dan verstuurt de chauffeur via FleetBoard de storingsgegevens en locatie van de truck waardoor adequaat gereageerd kan worden zodat de vrachtwagen  snel weer onderweg is.