19
maart
2019
|
14:12
Europe/Amsterdam

Schitterende Actros 2445 LS voor VHC Kreko

VHC Kreko uit Moerdijk heeft recentelijk een nieuwe Actros 2445 LS trekker in gebruik genomen. De Mercedes-Benz truck is de bekroning op de order van 29 trucks, bestaande uit de modellen Atego, Antos en Actros. Dealer Hogenbirk Bedrijfswagens leverde de truck met een uitgebreid veiligheidspakket en vele luxe extra's.

Actros 2445 LS

Hogenbirk Bedrijfswagens heeft de afgelopen periode gefaseerd de order van in totaal 29 Mercedes-Benz trucks aan VHC Kreko uitgeleverd. Deze bestond uit verschillende configuraties van de Atego, Antos en Actros. Met name de betrouwbaarheid, het gunstige brandstofverbruik en de uitstraling waren doorslaggevend in de keuze voor Mercedes-Benz. Als kroon op de order werd ook een Actros 2445 LS trekker aangeschaft. Deze trekker met GigaSpace-cabine die wordt ingezet voor het transport tussen de vijf VHC Kreko vestigingen is zeer rijk uitgerust. Voor extra veiligheid is de Actros voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket met onder meer Active Brake Assist 4 en is een 360 graden camerasysteem achteraf opgebouwd. De cabine is onder meer uitgerust met sterrenhemel, een soundsysteem en de comfort bestuurdersstoel. Maar vooral het exterieur van de Actros valt op. Naast de herkenbare gele kleur springen de Dura-Brights met chromen naafdoppen, rode ledlampen achter de fenders, verlichting in de skirts, de chromen grille, de verstralers, luchthoorns en de toplichten in het oog. De zijkant en achterkant achter de schotel zijn volledig dichtgebouwd. Naar verwachting gaat deze Actros jaarlijks zo'n 90.000 kilometer rijden.

VHC Kreko

VHC Kreko is een internationale groothandel voor horeca en grootverbruik. Met verschillende formules is men totaalleverancier die een volledig pakket voor de horeca biedt met AGF, vis, vlees, brood en banket, dranken, delicatessen, non-food, kruidenierswaren, koel- en diepvriesproducten. Door middel van autonome groei en bescheiden overnames is VHC Kreko uitgegroeid tot een organisatie met vijf vestigingen: Moerdijk, Ede, Goes, Hellevoetsluis en Pijnacker. Voor het geconditioneerde transport zijn dagelijks circa honderd vrachtwagens en bestelauto's voor het bedrijf onderweg.