05
oktober
2010
|
02:00
Europe/Amsterdam

Schitterende Mercedes-Benz Actros voor Arend van Aalst

Sinds kort is de nieuwe Mercedes-Benz Actros 2551 LS van Arend van Aalst te bewonderen op de Nederlandse wegen. Voor de eigen rijder uit Nederhemert is daarmee een droom in vervulling gegaan. De dieprode Mercedes-Benz trekker met Megaspace-cabine is dankzij de vele opties en accessoires een lust voor het oog.

Sinds kort is er voor Arend van Aalst een droom in vervulling gegaan met de ingebruikname van zijn nieuwe Mercedes-Benz Actros 2551 LS. Deze drieassige trekker met gestuurde voorloopas heeft met een 510 pk sterke V8-motor voldoende power om het zware werk in de winter uit te voeren. Daarbij wordt hij geholpen door de Mercedes PowerShift automaat en de gestuurde voorloopas die voor extra wendbaarheid zorgt. Arend van Aalst is een echte truckliefhebber en dat is onder meer te zien door de keuze voor een ruime Megaspace-cabine. Om het imposante uiterlijk van de dieprode Actros nog verder te versterken werd de trekker door Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Rüttchen Waalwijk geleverd met talrijke opties en accessoires. Daarbij springen de verstralers, luchthoorns, verchroomde zijspiegels, aluminium velgen en fenders in de cabinekleur het meeste in het oog.

Arend van Aalst

Eigen rijder Arend van Aalst voert als chauffeur uiteenlopende transportopdrachten uit voor zijn klanten. Twee van zijn opdrachtgevers zorgen voor het overgrote deel van de activiteiten. In de winterperiode rijdt Van Aalst voornamelijk met een kipperoplegger grond en losgestort. ‘s Zomers rijdt hij het land door om wegafzettingen te plaatsen. Daarnaast verzorgt de eigen rijder het transport van stukgoederen in binnen- en buitenland.