03
juni
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Speciaal actietarief op 220 Ah antimoon accu.

  • Tijdelijk actietarief op antimoon accu van € 199,- excl btw

  • Accu uitermate geschikt voor hoge stroomvraag tijdens stilstand

Naast de beproefde en permanent doorontwikkelde accu voor trucks met PAG-technologie (loodcalcium- zilver), heeft Mercedes-Benz Originele Onderdelen is ook de 220 Ah accu met antimoontechnologie in het

assortiment opgenomen. Tijdelijk levert de deelnemende Mercedes-Benz Bedrijfswagendealer deze accu tegen een speciaal actietarief van € 199,- excl. btw. De actie geldt voor Mercedes-Benz Actros en Antos trucks met een 220 Ah van productiestand voor 1 februari 2013. Vanaf die datum zijn voertuigen met een 220 Ah type standaard uitgeleverd met de antimoon accu.

Meer accuvermogen

De antimoon accu is met name geschikt voor trucks in het internationale transport waarbij een groot aantal elektrische apparaten in gebruik is tijdens stilstand over een langere periode. Met meer accuvermogen kunnen probleemloos airconditioning, koffiezetapparaten, tv-units, magnetrons, laptops, tablets, smartphones, extra verlichting, etc. worden gebruikt.

De antimoon accu in heavy-duty kwaliteit kent een aantal specifieke voordelen. Zo is hij aanzienlijk trilbestendiger dan conventionele accu’s, is hij onderhoudsarm, kent hij een lange levensduur en hoge koud-starteigenschappen. De antimoon accu is speciaal geschikt voor woonstroomverbruik en wordt geleverd met twee jaar garantie.