05
juli
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

Sprintshift draagt bij aan zeer lage kostprijs per kilometer

  • Sprintshift draagt bij aan zeer lage kostprijs per kilometer

  • Nieuwe Sprinter 316 CDI ideaal voor internationale dienstverlening

  • Bijna 1 miljoen kilometer gereden met Sprinter 316 CDI

Door to Door Couriers is al ruim 12 jaar een betrouwbare partner voor het vervoer van grote en kleine zendingen binnen Europa. Met een servicegerichte en flexibele instelling levert Door to Door Couriers maatwerk en wordt er aan de specifieke wens van de klant voldaan. Vanuit de vestiging in Nieuwkoop worden 24 verschillende eenheden aangestuurd om de meest diverse producten van A naar B te brengen. En met succes, want met 200.000 gereden kilometers per auto per jaar zit de organisatie bepaald niet stil.

Om haar internationale dienstverlening te kunnen blijven realiseren, heeft Door to Door Couriers onlangs een nieuwe Sprinter aangeschaft bij L.I.A.M. in Alphen aan de Rijn. De Sprinter 316 CDI gesloten bestelwagen met de langste wielbasis is uitstekend geschikt voor het dienstenpakket van Door to Door Couriers. De lage kilometer kostprijs en de hoge mate van betrouwbaarheid, van de Sprinter, vormen een aantrekkelijk uitgangspunt. Deze Sprinter is uitgerust met een automatische transmissie, het Sprintshift systeem, dat garant staat voor een kostenbesparende rijstijl. Daarnaast levert de Sprinter een hoge restwaarde op en is Door to Door Couriers verzekerd van de service van het Mercedes-Benz dealernetwerk binnen heel Europa. Hierdoor wordt men in het zeldzame geval van pech direct weer op weg geholpen. Door deze service kan Door to Door Couriers haar beloftes naar de klant toe waarmaken.

Met deze nieuwe Sprinter is inmiddels de negende Mercedes-Benz aangeschaft. Het couriersbedrijf heeft voor het zwaardere werk twee Atego’s van het type 10.23 L met slaapcabine en verhoogd dak, daarnaast worden er nu zes Sprinters 316 CDI en één Sprinter 416 CDI (gesloten laadbak) voor de internationale dienstverlening ingezet.

De relatie tussen de klant en de dealer L.I.A.M. is al ruim tien jaar zeer goed. De betrouwbare producten van Mercedes-Benz worden aangevuld met een uitstekend dienstenpakket. Het bewijs hiervan is dat de Sprinter 316 CDI, die in 2000 is aangeschaft, nu ruim 940.000 kilometer op de teller heeft staan. Door to Door Couriers verwacht, in december een miljoen kilometer met deze Sprinter te hebben gereden. Een absolute topprestatie.