05
januari
2017
|
01:00
Europe/Amsterdam

TruckStore kijkt terug op een succesvol jaar

  • TruckStore Nederland kijkt dankzij sterke binnenlandse markt terug op een succesvol 2016

  • Flexibiliteit en zekerheid belangrijkste redenen voor transporteurs om voor de jong gebruikte trucks van TruckStore te kiezen                                  

  • Steeds meer transporteurs kiezen voor beschikbaarheid van trucks boven het bezit van trucks

TruckStore Nederland kijkt terug op een positief jaar. Dankzij de sterke binnenlandse markt zag het truckbedrijf in Roelofarendsveen een stijgende lijn in de vraag naar jong gebruikte trucks. Bij TruckStore kunnen trucks zowel gekocht als geleased worden.

Succesvol jaar

TruckStore Nederland kan tevreden terug kijken op het afgelopen jaar waarin het bedrijf een stijgende lijn in de vraag naar jong gebruikte trucks ziet. Dankzij de groeiende binnenlandse markt hebben veel transporteurs ook een relatief goed jaar achter de rug. De verwachting is dat wegtransporteurs in 2017 zelfs een volumegroei van 2% kunnen realiseren. Manager van TruckStore Jan de Geus: “We zien steeds meer transporteurs die over een truck willen beschikken, waarbij ze het minder belangrijk vinden of die truck hun eigendom is. Als het leasen van een jong gebruikte truck over de gehele looptijd financieel aantrekkelijker is, dan kiezen transpondernemers daar steeds vaker voor. Ik verwacht dat die trend zich dit jaar verder door zal zetten. Temeer omdat het meer flexibiliteit biedt: onze trucks zijn vaak vrijwel direct inzetbaar en na de looptijd heeft de lessee geen risico van een b.v. tegenvallende markt .” Op het TruckStore terrein in Roelofarendsveen staan ruim 150 jong gebruikte trekkers, vrachtwagens met opbouw, trucks met afzetsysteem voor afzetcontainers en chassiscabines. Bij de Mercedes-Benz Truck dealers in heel Nederland staan sinds begin vorig jaar ook enkele jong gebruikte trucks van TruckStore. Het grote aanbod, dat naar prijs-kwaliteitverhouding is opgedeeld in de categorieën Goud, Zilver en Brons, zorgt er mede voor dat TruckStore Nederland gebruikte trucks in allerhande afwijkende configuraties aanbiedt maar ook dat de trucks vrijwel meteen beschikbaar zijn. Als er toch geen geschikte truck bij zit dan kunnen TruckStore-klanten gebruik maken van de grote internationale pool van gemiddeld 4000 gebruikte bedrijfswagens van alle merken, leeftijdsklassen en uitvoeringen. Ook biedt TruckStore service- en reparatiecontracten aan. Zo weten TruckStore-klanten exact waar ze aan toe zijn en komen ze niet voor verassingen te staan. Bij koop of lease via TruckStore hebben TruckStore-klanten de beschikking over een professionele 24-uurs organisatie van Mercedes-Benz truckdealers.

Shortlease

Door het scherpe actietarief dat TruckStore hanteert en het lage brandstofverbruik van de trucks van Mercedes-Benz kunnen ondernemers kunnen per kilometer calculeren wat hun kosten zijn. Transportondernemers kunnen ook bij TruckStore terecht voor snelle oplossingen zoals Shortlease. Een flexibel lease contract voor korte tijd. Shortlease behoort tot de mogelijkheden als er voor een paar maanden een truck moet komen, bijvoorbeeld voor een nieuw project of seizoenswerk.