18
augustus
2008
|
02:00
Europe/Amsterdam

TruckStore Nijkerk: Gebruikte vrachtwagens nu met pan-Europese garantie op de aandrijflijn

TruckStore is de naam waaronder Daimler Trucks de succesvolle verkoopactiviteiten van gebruikte vrachtwagens heeft samengevoegd. Daarmee is TruckStore de grootste leverancier van gebruikte vrachtwagens ter wereld. Bovendien levert TruckStore alle aanvullende diensten als financiering, leasing en nu ook een internationale garantie. TruckStore groeit gestaag en beschikt nu al over 31 vestigingsplaatsen in 14 Europese landen, waaronder de vestiging in het gelderse Nijkerk. Hier worden vrachtauto’s van alle merken en leeftijden en in alle mogelijke uitvoeringen verkocht. Ook ruilt TruckStore vrachtwagens van alle merken in, of het nu gaat om één auto of om een hele vloot.

Bij TruckStore Nijkerk vindt de klant de vrachtwagen die hij zoekt. Gemiddeld omvat het bestand 4.000 vrachtwagens, ingedeeld in de categorieën goud, zilver en brons. Elke auto wordt aan de hand van in heel Europa geldende normen grondig gecontroleerd. Daarmee wordt gegarandeerd dat elke auto waarmaakt wat hij belooft. TruckStore Nijkerk introduceert de in heel Europa geldige TruckStore garantie voor alle merken. Deze garantie wordt aangeboden in de categorieën goud en zilver en geldt voor de gehele aandrijflijn in alle EU-landen voor vrachtwagens van alle merken tot zes jaar oud. De garantietermijn bedraagt twaalf maanden. Bij optredende problemen worden de reparatiekosten volledig gedekt, zonder eigen risico voor de klant. Alleen TruckStore biedt een dergelijke garantie en bouwt daarmee zijn leidende positie verder uit.

 

www.truckstore.com zoekt vergelijkbare auto

Helemaal nieuw bij de verkoop van gebruikte auto’s is de mogelijkheid om via www.truckstore.com naar vergelijkbare auto’s te zoeken. Professioneel vrachtwagenadvies begint hiermee al via het internet: wanneer het precies passende voertuig in het Europese bestand van gemiddeld 4.000 vrachtwagens niet kan worden gevonden, zoekt www.truckstore.com op de achtergrond naar vergelijkbare auto’s.

Of het nu gaat om een gecompliceerde opbouw, wielformules of een speciale uitrusting: de zoekfunctie naar vergelijkbare auto’s weet de weg en vindt de passende auto. Voor het programmeren van het systeem is gebruik gemaakt van de vakkennis en de ervaring van de TruckStore-verkopers.

Met noviteiten als deze zoekfunctie komt TruckStore niet alleen tegemoet aan de steeds uitgebreidere wensen van klanten, maar verstevigt het ook zijn positie als koploper op het gebied van innovatie. Zoals er bijna geen nieuwe vrachtwagen meer zonder contact en controle via het internet wordt verkocht, geldt dit ook voor vrachtwagens in hun tweede, derde en vierde levenscyclus. Bij TruckStore ervaart elke klant al bij het eerste online-contact de professionele instelling bij de verkoop van gebruikte vrachtwagens.