28
juli
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

TruckStore NL verhuist naar Roelofarendsveen

  • Per 15 september vestigt TruckStore Nederland zich aan de Pasteurweg 1 in Roelofarendsveen

  • Vanaf deze nieuwe, centraal gelegen locatie, kan de organisatie nog beter inspelen op de vragen uit de markt

  • Vraag naar gebruikte vrachtwagens gegroeid.

TruckStore, aanbieder van gebruikte vrachtwagens, verhuist 15 september aanstaande van Nijkerk naar Roelofarendsveen. Met de centrale ligging van de het nieuwe TruckStore terrein, goed bereikbaar via de A4 en onder de rook van Schiphol, wil het bedrijf zowel Nederlandse als internationale klanten nog beter bedienen.

Grote vraag

De markt voor gebruikte trucks maakte de afgelopen jaren een constante groei door. In maar liefst 50% van de truckaankopen in Nederland betrof het een gebruikt exemplaar. Jan de Geus, Manager van TruckStore: ‘Er is veel vraag naar de vrachtwagens van TruckStore die zijn ingedeeld in de kwaliteitslabels goud, zilver en brons. We leverden het afgelopen jaar ruim duizend gebruikte vrachtwagens aan uiteenlopende klanten. Vanuit Roelofarendsveen hopen we nog beter aan de vraag te kunnen voldoen.’ De onderneming zal zich vestigen aan de Pasteurweg 1, alwaar het beschikking heeft over een terrein met ruimte voor 175 vrachtwagens en een professionele bedrijfswagenwerkplaats. In deze Mercedes-Benz werkplaats kan de transporteur ook terecht voor service aan transportkoeling, laadkleppen en getrokken materieel.

Zeer uitgebreid aanbod van TruckStore

TruckStore is een zelfstandig bedrijf en onderdeel van een grote keten met 29 vestigingen in Europa. Wanneer de gebruikte truck niet in de regio te vinden is, kan er via het Europese TruckStore netwerk worden gezocht naar een geschikt alternatief. TruckStore categoriseert het vrachtwagenaanbod in drie labels waarbij de gouden status wordt toegekend aan trucks van maximaal 4 jaar oud, technisch gecontroleerd en waar nodig gerepareerd tijdens een servicebeurt en een aandrijflijngarantie van maximaal één jaar. Recent is TruckStore een intensievere samenwerking met de Mercedes-Benz truckdealers in Nederland aangegaan. Transporteurs kunnen hierdoor ook voor gebruikte Mercedes-Benz trucks bij hun vertrouwde dealercontactpersoon terecht. De gebruikte vrachtwagens kunnen bij TruckStore zowel gekocht als geleased worden. Veel trucks komen uit de keten van de Mercedes-Benz organisatie en zijn dealeronderhouden waardoor de voertuighistorie bekend is. Voor deze Mercedes-Benz trucks kunnen via TruckStore en Mercedes-Benz CharterWay ook short- en long term leasecontracten worden afgesloten. Zo kan er beter worden voorzien in tijdelijke transportbehoeften vanwege bijvoorbeeld seizoenspieken. Uiteraard heeft de klant bij koop of lease via TruckStore altijd de beschikking over een professionele 24-uurs organisatie met alle bijkomende services. TruckStore is straks te bereiken op het nieuwe centrale telefoonnummer 071-2062010.