05
december
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Twaalf Mercedes-Benz Actros 1842 LS trucks voor Rutges Cargo Europe

  • Twaalf Actros 1842 LS trekkers toegevoegd aan wagenpark

  • Zuinigheid belangrijke redenen om voor Mercedes-Benz te kiezen

Rutges Cargo Europe, gevestigd op Schiphol, nam recentelijk twaalf Actros 1842 LS trucks van Mercedes-Benz Roelofarendsveen in gebruik. De trucks worden ingezet voor het nationale en internationale transport van luchtvracht en medicijnen.

Actros 1842 LS

De twaalf Actros 1842 LS trucks met GigaSpace-cabine werden recent afgeleverd door Mercedes-Benz Roelofarendsveen. Ze worden ingezet voor het tranpsort van luchtvracht en medicijnen. Het gunstige brandstofverbuik van de Mercedes-Benz Actros was doorslaggevend bij de keuze voor de twaalf nieuwe Actrossen. Daarnaast zijn de Actros trekkers een bevestiging van de goede relatie met Mercedes-Benz Roelofarendsveen. De twaalf Mercedes-Benz trucks volgen op een eerdere bestelling in 2013, toen de schotelhoogte van 97 centimeter in combinatie met de Euro 6 motor de eerste aanleiding was om voor Mercedes-Benz te kiezen. De nieuwste aanwinsten maken gebruik van de nieuwe generatie Euro 6 motoren. De wit/blauwe trekkers zijn uitgerust met Predictive Powertrain Control, Telligent afstandsregeling en standairco. Omdat veiligheid hoog in het vaandel staat bij Rutges Cargo Europe zijn de trekkers voorzien van Active Brake Assist 3 en spoorassistent. De twaalf nieuwe Actros trekkers zijn, net als alle andere trucks van Rutges Cargo Europe, uitgerust met telematicasysteem FleetBoard.

Rutges Cargo Europe

Rutges Cargo Europe, gevestigd op Schiphol, bestaat anderhalf jaar onder leiding van managing director Vincent van ’t Schip. Het bedrijf is gespecialiseerd in nationaal en internationaal Pharma, High Value en Aerospace Transport. Het wagenpark van het bedrijf bestaat uit 42 trekkende eenheden waarvan 18 Mercedes-Benz Actros trekkers. Rutges Cargo Europe heeft 70 medewerkers in dienst.