01
mei
2019
|
10:01
Europe/Amsterdam

Unieke TruckStore-garantie: tot twee jaar zonder kilometerbeperking op aandrijflijn

 • Tot twee jaar garantie zonder kilometerbeperking bij TruckStore

 • Onverhoopte reparatie aan de aandrijflijn valt onder de dekking

 • TruckStore is hét internationale netwerk voor gebruikte trucks

  TruckStore biedt tot twee jaar garantie zonder kilometerbeperking op een aantal geselecteerde, jong gebruikte trucks uit de categorie 'Goud'. Daarbij valt de complete aandrijflijn onder de garantieregeling. Mede hierdoor wordt het risico voor hoge kosten voor de ondernemer bij een onverwacht schadegeval geminimaliseerd.

  Garantie tot twee jaar zonder kilometerbeperking

  TruckStore biedt een unieke garantie op Mercedes-Benz Actros, Antos en Atego trucks, evenals trucks van andere merken. Als enige in Nederland is het bij TruckStore mogelijk om een garantie tot twee jaar zonder kilometerbeperking af te sluiten op geselecteerde, jong gebruikte trucks. Ook een garantie van zes of twaalf maanden zonder maximum aantal kilometers is mogelijk. Wat de garantie verder bijzonder maakt, is het feit dat de aandrijflijn onder de dekking valt. Meer specifiek: de motor, de versnellingsbak en de achteras. Daarnaast geldt er géén eigen risico voor de klant en geldt de garantie in alle lidstaten van de Europese Unie. Deze garantievoorwaarden zorgen voor een minimaal risico voor de ondernemer bij een onverwacht schadegeval. Immers, bij een grote reparatie kan een truck zonder garantie de ondernemer in grote financiële problemen brengen. De TruckStore-garantie kan het verschil maken tussen continuïteit of faillissement.

  Warranty Claims Center is 24 uur per dag bereikbaar

  Niet alleen de garantievoorwaarden, maar ook de service van TruckStore is uniek. Het Warranty Claims Center is 24 uur per dag bereikbaar, waardoor de chauffeur in het geval van schade direct geholpen wordt. De medewerkers van het callcenter bieden telefonische ondersteuning in diverse talen, waaronder in het Nederlands. In geval van pech wordt de truck bij de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer gerepareerd. Bij een pechgeval in het buitenland hoeft de truck dus niet eerst naar Nederland te worden vervoerd. Het uitgebreide Europese Mercedes-Benz dealernetwerk maakt deze service mogelijk. Door de hoge standaard van de Mercedes-Benz dealers is een goede service waar ook in Europa gegarandeerd.

  TruckStore voor gebruikte trucks in Europa

  TruckStore is de grootste leverancier voor gebruikte trucks in Europa. Verspreid over 24 vestigingen door heel Europa heeft TruckStore bijna 4000 gebruikte trucks klaarstaan. De trucks die hun weg naar TruckStore vinden, worden - waar in Europa ze zich ook bevinden - gecategoriseerd in drie klassen naar prijs-kwaliteitverhouding. Te weten: Goud, Zilver en Brons. Ongeacht of de truck zich in de Nederlandse vestiging in Roelofarendsveen of elders in Europa bevindt, is de kwaliteit altijd gegarandeerd.