05
oktober
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

Van Voskuilen Woudenberg neemt Mercedes-Benz Axor in gebruik

Van Voskuilen Woudenberg is een bekende onderneming in het midden van het land die actief is in het aanleggen en onderhouden van kabels en leidingen voor gas, water, energie, warmte en informatie. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden beschikt het bedrijf in het wagenpark over 110 Mercedes-Benz Sprinters. Onlangs werd hieraan een Axor 1824 L toegevoegd.

Voor alle werkzaamheden heeft Van Voskuilen een zeer diverse materieelbestand in eigen beheer. Vijf medewerkers zijn continu bezig met het onderhouden, repareren en keuren van gereedschappen en materieel. Dit geldt ook voor het wagenpark van 150 eenheden, waarvan 110 Mercedes-Benz Sprinters van de typen 110 CDI en 313 CDI. Zij voeren zelfs de Algemeen Periodieke Keuring uit en mogen ook alle werkzaamheden binnen de voorwaarden van de fabrieksgarantie verrichten. De relatie met Mercedes-Benz bestaat al zo’n 42 jaar en men kan altijd terugvallen op de vaste mobiliteitspartner, Mercedes-Benz dealer Stern Auto. De Sprinters worden zeer gewaardeerd om de betrouwbaarheid, de lage onderhoudskosten en de hoge restwaarde. Ook de medewerkers zijn enthousiast over de rijkwaliteiten en het comfort van deze bestelwagens.

De nieuwe Axor

Ook de nieuwe Axor 1824 L is herkenbaar aan de karakteristieke roodwitte kleurstelling in de huisstijl van Van Voskuilen Woudenberg. Deze truck wordt voornamelijk ingezet voor het transport van zware apparaten naar en van de bouwplaats.

Van Voskuilen Woudenberg

Van Voskuilen Woudenberg is in 1964 gestart als eenmanszaak. Nu is het bedrijf dagelijks met zo’n 450 in- en externe medewerkers actief in het aanleggen en onderhouden van kabels en leidingen. Verder houdt men zich bezig met de ontwikkeling en bouw van gas meet- en regelstations. Daarnaast is de onderneming zeer innovatief: het bewijs hiervan is onder andere het relinen van oude gasleidingen, waarbij een kous in de leiding wordt aangebracht. Om de kwaliteit te waarborgen en om aan de normeringen en keurmerken te kunnen voldoen worden alle medewerkers – ook de externe – regelmatig geschoold.