27
juli
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

veiligheidspakket waaronder ABS, ASR (Anti Slip Regeling) en ESP

  • Tien op maat gesneden Sprinters voor Van der Horst

  • veiligheidspakket waaronder ABS, ASR (Anti Slip Regeling) en ESP

  • De Sprinter is betrouwbaar, degelijk en heeft een gunstige kilometerkostprijs

Van der Horst Holding B.V. is een organisatie, die actief is in beton-, grond-, weg- en waterbouw, burgerlijke- en utiliteitswerken en civiele projecten. Voor deze werkzaamheden heeft de holding een tweetal werkmaatschappijen die zoveel mogelijk zelfstandig van elkaar opereren en een integrale aanpak kennen. Sinds de oprichting in 1968 wil Van der Horst voor haar klanten een grote mate van flexibiliteit en creativiteit garanderen. Hiervoor beschikt de organisatie over 225 vakbekwame medewerkers, is het ISO-, VCA- en Railinfra-BTR gecertificeerd en uitgerust met een diversiteit aan professioneel materieel. Daarbij is de onderneming sterk afhankelijk van haar mobiliteit.

Voor uitbreiding van het bedrijfswagenpark, dat ruim 150 eenheden telt, klopte Van der Horst aan bij Mercedes-Benz dealer Rüttchen in Tiel. De organisatie was op zoek naar tien degelijke, veilige en betrouwbare bestelwagens voor haar specifieke, zware werkzaamheden. Onlangs werden de sleutels van vier Sprinters 416 CDI met dubbelcabine, vier Sprinters 313 CDI chassis dubbelcabine met open laadbak en twee Sprinters 313 CDI chassis dubbelcabine met open laadbak voorzien van een kraan, door verkoper Rob van Dillen overhandigd. Deze kraan zal het zwaardere werk doormiddel van een hefconstructie voor zijn rekening nemen. Al deze wagens zullen ieder zo’n 50.000 kilometer op jaarbasis afleggen.

De Sprinter, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en gunstige kilometerkostprijs, is uitgerust met een veiligheidspakket waaronder ABS, ASR (Anti Slip Regeling) en het stabiliteitsprogramma ESP voor de gesloten bestelwagens. Daarnaast zijn de auto’s met een aantal comfortopties waaronder airconditioning op de Sprinter uitgerust. Het laadvermogen van de Sprinters is in alle uitvoeringen hoog. Ook in de 416 CDI gesloten bestelwagen met dubbelcabine is er genoeg laadvermogen en is de ruimte voor de inzittenden riant. Van der Horst koos voor de kwaliteit van Mercedes-Benz bedrijfswagens. De Sprinter blijft waardevol en daarmee weet Van der Horst dat tegen de tijd dat deze Sprinters plaats zullen maken voor hun opvolgers de organisatie een hoge restwaarde tegemoet kan zien.

Rüttchen Tiel en Van der Horst hebben hoge verwachtingen van de Sprinters. Eerdere ervaringen wezen uit dat de Sprinters deze verwachtingen absoluut waar kunnen maken. Men heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat de order voor de tien Sprinters een solide basis is voor verdere samenwerking.