19
oktober
2022
|
10:18
Europe/Amsterdam

Verhuizing TruckStore naar Nijkerk voor betere bereikbaarheid

TruckStore is per 17 oktober gevestigd aan de Galvanistraat in Nijkerk. De verhuizing vanuit Roelofarendsveen geeft veel voordelen voor de klant. Luc Lampaert, Head of TruckStore legt uit: “We zitten nu op een centrale locatie midden in Nederland, vlakbij vele grote fleetowners. Het terrein is groter en handiger ingedeeld dan voorheen. Ook vanuit deze locatie bieden we de hoogst mogelijke kwaliteit dienstverlening die je van Mercedes-Benz mag verwachten.”

 

  • De locatie midden in Nederland is voor klanten uit het grootste deel van Nederland sneller aan te reizen.
  • Verschillende grote fleetowners en ook meerdere dealers zijn gevestigd op relatief korte reistijd van de nieuwe vestiging.
  • Het volledige team verhuist mee van Roelofarendsveen naar deze grotere, frisse locatie in Nijkerk.

 

In de afgelopen 10 jaar was TruckStore gevestigd aan de Pasteurweg in Roelofarendsveen. Luc Lampaert vertelt hierover: “De locatie hiervoor was in vele opzichten geschikt. We konden onze klanten goed helpen en hadden de ruimte voor onze activiteiten. Echter: waar we eerder ongeveer de helft van de trucks verkochten voor export, blijft nu zo’n 80% in eigen land. Onze klanten komen dus uit alle windstreken van Nederland. Als je vanuit bijvoorbeeld Groningen of Limburg naar Roelofarendsveen moet om een truck te bekijken, is het bijna niet in één werkdag te doen. Daarom keken we uit naar een locatie die vanuit heel Nederland met beperkte reistijd te bereiken is. Zo kwamen we weer in Nijkerk uit.” Eerder was het bedrijf ook al gevestigd in deze Gelderse plaats.

 

Klaar voor de toekomst

De nieuwe TruckStore-locatie in Nijkerk is in meerdere opzichten een vooruitgang. “Een ander voordeel is de toegenomen ruimte: we kunnen meer trucks laten zien op ons terrein. Met deze verhuizing gingen we van 7.000 naar maar liefst 11.000 vierkante meter oppervlakte. Er is ook meer dan voldoende parkeergelegenheid. Op deze locatie bieden we bovendien dienstverlening van het hoogst mogelijke niveau. Het klaarmaken, poetsen en controleren van de trucks, maar ook reparatie: we werken met professionele Mercedes-Benz-monteurs. Dit alles maakt dat we nu, meer dan ooit, klaar zijn voor de toekomst”, vertelt Lampaert.

 

Meer trucks onderweg

De afgelopen jaren liepen de levertijden van nieuwe trucks op. Mede hierdoor is de gebruikte truck populair en de voorraad van TruckStore lager dan voorheen. Dat gaat snel veranderen volgens Lampaert: “We hebben zicht op veel nieuwe trucks. In de komende maanden brengen we onze voorraad naar het gebruikelijke niveau van 250 tot 300 trucks. Omdat we intensief samenwerken met dealers door heel Nederland en Europa verwachten we in 2023 weer een groot aantal gebruikte trucks te verkopen.”

Klanten van TruckStore kunnen rekenen op vertrouwde gezichten in Nijkerk. “Ons bedrijf kenmerkt zich door een prettige sfeer. Al onze medewerkers zijn dan ook meegegaan naar de nieuwe locatie. Je treft als klant hier dus hetzelfde hechte team als je gewend bent”, aldus Luc Lampaert.

 

Over TruckStore

TruckStore, onderdeel van Daimler Truck AG, is een internationaal netwerk voor gebruikte vrachtwagens met vestigingen 12 vestigingen door heel Europa en Turkije. Klanten krijgen toegang tot een unieke pool aan gebruikte vrachtwagens van alle merken, leeftijdsklassen en uitvoeringen. Alle trucks voldoen aan de hoge TruckStore-standaarden. De toestand is gecontroleerd en de waarde eerlijk berekend. Zo weten klanten altijd waar zij aan toe zijn bij deze selectie van gebruikte trucks. Naast trekkers biedt TruckStore ook een compleet aanbod van opleggers en aanhangers. Het vertrouwde adres van vele fleetowners biedt bovendien een breed gamma aan aanvullende services, zoals garantie, leasing financiering en Buy-Back. De Nederlandse vestiging is per 17 oktober 2022 aan de Galvanistraat 9C in Nijkerk.