21
april
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

Vier generaties JSB Mercedes-Benz trucks op YouTube vastgelegd

JSB Transport V.O.F. uit Werkendam begon zo’n dertig jaar geleden met één truck, een Mercedes-Benz. Sinds de oprichting heeft het familiebedrijf een flinke groei doorgemaakt en is er veel veranderd. Het merk van de bedrijfswagens in het wagenpark echter niet. Het enthousiasme en de passie voor het merk met de zilveren Ster is groot. JSB schoot daarom een bijzonder filmpje van vier generaties Mercedes-Benz trucks en heeft deze op YouTube gezet.

JSB Transport

Het in 1980 opgerichte JSB Transport V.O.F. verzorgt voor haar klanten vooral groupagetransporten in de Benelux en Duitsland. Ook is JSB goed bekend met geconditioneerde transporten. Hiervoor maakt men gebruik van 26 Mercedes-Benz trucks die allen in de herkenbare, fraaie lichtblauwe kleurstelling zijn gespoten. Voor het transport heeft men ook nog de beschikking over eigen koeltrailers, cityhopper met laadklep en opleggers in diverse uitvoeringen. In Mannheim heeft JSB Transport een eigen op- en overslagdepot en houdt hiermee een eigen lijndienst in stand. Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Hogenbirk is de vaste mobiliteitspartner van het eerste uur.

Passie voor Mercedes-Benz

In het wagenpark zijn inmiddels vier generaties Mercedes-Benz trucks vertegenwoordigd. De SK uit ’91 met bijna anderhalf miljoen kilometer op de teller en de drie verschillende generaties Actros zijn onderdeel van het trotse bezit van het familiebedrijf. Deze bijzondere verzameling werd door JSB Transport op de film vastgelegd en op YouTube geplaatst. Het filmpje is te vinden via de link http://www.youtube.com/watch?v=61_bmw_OVvg of door te zoeken op ‘JSB’ en ‘Biesbosch’