15
november
2017
|
12:51
Europe/Amsterdam

Vier Mercedes-Benz Kilometermiljonairs gehuldigd Noy Logistics.

Eind oktober werden tijdens de chauffeursdag van Noy Logistics in Heijen vier Kilometermiljonairs in het zonnetje gezet. De vier reden ieder meer dan 1.000.000 kilometer in hun Mercedes-Benz Actros MP2. Dat was reden voor een feestje.

100 keer de wereld rond

Het rijden van een miljoen kilometer staat gelijk aan 25 keer de omtrek van de aarde. Bij elkaar reden Han Nikkessen, Ton Thijssen, Ruud Koks en Fred Weijers dus ruim honderd keer de wereld rond voor Noy Logistics. Deze prestatie was Mercedes-Benz Trucks Nederland niet ontgaan. Uit handen van Area Sales Manager Hans Teeuwen ontvingen de vier chauffeurs een map met een oorkonde, Kilometermiljonairs stickers en de felbegeerde gouden speld. Blij verrast en trots namen de kersverse Kilometermiljonairs deze tijdens de chauffeursdag van de logistieke dienstverlener in ontvangst. "Wel gehoopt, maar niet verwacht," aldus Han Nikkessen. "We hadden het al eens voorzichtig laten dooschemeren dat we de miljoen kilometers gepasseerd waren. En zelfs vanochtend hadden we het er nog over! Dat we nu deze waardering krijgen, vind ik heel bijzonder."

Loyale chauffeurs bij Noy Logistics

De Kilometermiljonairs werden gehuldigd te midden van een gezelschap van ruim dertig chauffeurs die allen de voor Noy Logistics speciaal georganiseerde dag bijwoonden. Aanleiding is de gefaseerde vervanging van de vloot naar de nieuwe Actros. Om goed met de huidige techniek om te kunnen gaan, kregen de chauffeurs een uitgebreide instructie. Operations Manager Sander Boumans: "Het is mooi om te zien dat Han, Ruud, Ton en Fred in het zonnetje zijn gezet. Stuk voor stuk chauffeurs met tientallen jaren Noy Logistics-ervaring. Al zijn zij daarin geen uitzondering. In de gemoedelijke maar ook professionele sfeer van dit familiebedrijf gedijen onze chauffeurs uitstekend. Ik kan me daarom goed voorstellen dat er op termijn meer Kilometermiljonairs zullen volgen."

Speciale waardering

Het Kilometermiljonairsprogramma is speciaal door Mercedes-Benz opgericht voor chauffeurs die meer dan 1.000.000 kilometer in dezelfde Mercedes-Benz truck hebben gereden. Daarnaast kunnen berijders die meer dan 12,5 of zelfs meer dan 25 jaar aaneengesloten in een Mercedes-Benz vrachtwagen hebben gereden zich via de dealer opgeven voor het Kilometermiljonairsschap.