29
mei
2008
|
02:00
Europe/Amsterdam

Vier nieuwe Mercedes-Benz Sprinters voor Bouw Service Ermelo

Bouw Service Ermelo is een full-service montagebedrijf dat gespecialiseerd is in betoncontructies. Voor het vervoer van personen én gereedschap zijn onlangs vier nieuwe Mercedes-Benz Sprinters aangeschaft. Vooral het comfort en de uitstekende veiligheid waren doorslaggevend in de keuze van het model. Stern Auto uit Nijkerk, de vaste mobiliteitspartner, heeft de levering van de vier bestelwagens compleet verzorgd.

Bouw Service Ermelo

Sinds 1975 heeft Bouw Service Ermelo zich sterk ontwikkeld binnen het ‘ruwe’ bouwproces. Met ruim zeventig medewerkers en een uitgebreid machine- en wagenpark biedt het bedrijf een breed dienstenpakket aan. Dit pakket bestaat o.a. uit het monteren van funderingen en dakvloeren, het inmaken van systeemvloeren, inpandige montage van vloeren, het plaatsen van breedplaatvloeren, prefabkelders en het verzorgen en plaatsen van diverse betonconstructies. Naast deze werkzaamheden verhuurt de organisatie ook complete en moderne betonpompen en mobiele kranen.

 Vier nieuwe comfortabele Sprinters

Het wagenpark, waarin Mercedes-Benz sterk is vertegenwoordigd, is onlangs uigebreid met vier nieuwe Mercedes-Benz Sprinters van het type 311 CDI dubbelcabine. Deze bestelwagens worden ingezet voor het personen- en gereedschapvervoer van en naar de verschillende bouwplaatsen. Comfort en veiligheid voor de werknemers zijn belangrijke eisen die Bouw Service Ermelo aan haar totaal zestien bestelwagens tellende wagenpark stelt. Daarom zijn de vier nieuwe Sprinters uitgerust met onder andere een COMAND navigatiesysteem, een luxe chauffeursstoel, airconditioning met climate control, zijbeugels en natuurlijk de standaard automatische versnellingsbak. Bovendien zijn de wagens verhoogd en verlengd om zo extra ruimte te genereren. Door al deze toepassingen kunnen de werknemers comfortabel, snel en vooral veilig op de plaats van bestemming komen. Naast de vier nieuwe Mercedes-Benz Sprinters heeft Bouw Service Ermelo onlangs ook een Actros 4144 met betonpomp aangeschaft.

Samen klaar voor de toekomst

Vrijwel al het onderhoud aan het wagenpark heeft Bouw Service Ermelo in eigen beheer. Zodra er specifieke onderhoudsvragen zijn winnen zij het advies en de expertise in van Stern Auto. Zelfs voor het onderhoud aan de verschillende kranen is men bij de Mercedes-Benz dealer welkom. De goede relatie tussen klant en dealer uit zich in een langdurige samenwerking waarbij iedere acht jaar de bestelwagens worden vervangen.