28
november
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Vijf Mercedes-Benz Actros 2548 LS 6x2-4 trucks voor Mera Trans

  • Keuze voor vijf Mercedes-Benz Actros trucks volgt op goede ervaring met vijf eerdere Actros trucks uit 2015

  • De Actros 2548 LS 6x2-4 worden ingezet voor het internationale transport van groente, fruit, bloemen en planten

Vijf nieuwe Actros 2548 LS 6x2-4 trekkers met GigaSpace-cabine werden afgeleverd door ROGAM Bergschenhoek bij Mera Trans in Waddinxveen. De trucks volgen op een eerdere bestelling van vijf Actros trucks in 2015.

Actros 2548 LS 6x2-4

Het gunstige verbruik was een doorslaggevende factor om te kiezen voor de trucks van Mercedes-Benz, vertelt Simon Roodenburg, wagenparkbeheerder van Mera Trans. Vorig jaar maakten ze bij Mera Trans kennis met de Actros 2548 LS 6x2-4. De vijf trekkers werden toen ook al door ROGAM Bergschenhoek afgeleverd bij het transportbedrijf in Waddinxveen. “Dankzij telematicasysteem FleetBoard hebben we inzicht in alle routes en het verbruik van de trucks heeft ons verrast. Ook op de routes in het Verenigd Koninkrijk met alle rotondes en binnendoorwegen,” zegt Simon Roodenburg. Omdat de trucks het goed deden, schafte Mera Trans dit jaar weer vijf nieuwe Actros 2548 LS 6x2-4 trekkers aan. Deze voertuigen zijn voorzien van een op maat gemaakte 730 liter tank, een hefbare voorloopas en een GigaSpace-cabine. Omdat veiligheid hoog in het vaandel staat bij Mera Trans zijn de Actros trucks uitgerust met een breed pakket aan veiligheidssystemen. Ook nu is telematicasysteem FleetBoard aanwezig op de trucks die in onderhoud gaan bij Mercedes-Benz dealer ROGAM.

Mera Trans

Mera Trans, gevestigd in Waddinxveen, is al ruim tien jaar gespecialiseerd in het vervoer van groente, fruit, bloemen en planten. Het bedrijf verzorgt transport van en naar Nederland, Engeland, Schotland, Ierland, Duitsland, Denemarken en Zweden. Het wagenpark van Mera Trans bestaat uit 43 trekkende eenheden waarvan tien van Mercedes-Benz. Het bedrijf heeft 65 medewerkers in dienst.