25
april
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

Vito Functional al vanaf € 15.500,-

  • Aantrekkelijk instapmodel vanaf slechts € 15.500,-

  • Hoge standaarduitrusting waaronder vele veiligheidssystemen

  • Aantrekkelijke all-in leasetarief vanaf € 399,- via Mercedes-Benz CharterWay

Mercedes-Benz breidt het leveringsprogramma van de Vito uit met de 109 CDI Functional. Met deze zeer scherp geprijsde Vito voldoet Mercedes-Benz aan de marktvraag naar een aantrekkelijk instapmodel van de “International Van of the Year 2005”. De Vito Functional is leverbaar als gesloten bestelwagen in alle drie de lengte varianten en de dubbele cabine uitvoering in de lengtevariant lang en extra lang.

Ondanks de aantrekkelijke prijs vanaf slechts € 15.500,- heeft Mercedes-Benz beslist niet bezuinigd op de hoge standaarduitrusting. Zo is de Vito Functional onder andere standaard uitgerust met elektrische ramen en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Op het gebied van actieve- en passieve veiligheidssystemen is de Vito Functional standaard voorzien van een bestuurdersairbag, ABS en het Electronic Stability Program ESP. Met de Vito Functional heeft Mercedes-Benz niet alleen een zeer scherp geprijsde bestelwagen in handen, maar ook nog eens een bestelwagen die de qua veiligheid en comfort de concurrentie ver vooruit is.

Leasemaatschappij Mercedes-Benz CharterWay speelt op deze ontwikkelingen in door de Vito Functional aan te bieden voor het aantrekkelijke all-in leasetarief vanaf € 399,- per maand. Dit tarief voor Operational Service Lease omvat alle kosten voor reparatie, onderhoud, banden, verzekering, en houderschapsbelasting.