04
april
2017
|
13:28
Europe/Amsterdam

Weer flinke order Mercedes-Benz Actros voor Brinkman Trans Holland

Samenvatting

Brinkman Trans Holland, gevestigd in Emmen, nam onlangs twaalf nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS trucks met GigaSpace-cabine in gebruik. De trucks werden geleverd door Mercedes-Benz dealer Wensink Automotive en zijn een vervolg op een order van 25 Actros trucks vorig jaar.Brinkman Trans Holland, gevestigd in Emmen, nam onlangs twaalf nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS trucks met GigaSpace-cabine in gebruik. De trucks werden geleverd door Mercedes-Benz dealer Wensink Automotive en zijn een vervolg op een order van 25 Actros trucks vorig jaar.

Actros 1842 LS

Voor het internationale geconditioneerd transport zet Brinkman Trans Holland dagelijks 81 trucks in. In 2011 werden de eerste twee Actros trucks toegevoegd aan het wagenpark van de logistiek dienstverlener in Emmen. "Dat beviel goed. Qua verbruik doen de trucks van Mercedes-Benz het gewoon uitstekend en ook technisch gezien zijn het betrouwbare auto's," zegt bedrijfsleider Max Klein. Vorig jaar werden 25 nieuwe Actros trucks afgenomen. Dit jaar werden dat wederom twaalf Actros 1842 LS trucks. De trekkers zijn voorzien van ruime GigaSpace-cabine en worden ingezet voor geconditioneerd internationaal transport. Ze zullen zo'n 180.000 kilometer per jaar gaan afleggen. De Actros trucks zijn uitgerust met standairco, PPC en telematicasysteem FleetBoard en voorzien van reparatie- en onderhoudscontract.

Brinkman Trans Holland

Brinkman Trans Holland is een innovatieve logistiek dienstverlener gevestigd in Emmen. De oorsprong van het transportbedrijf is terug te voeren tot 1928. Brinkman Trans Holland is gespecialiseerd in allerlei soorten geconditioneerd transport maar de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich vooral toegelegd op het vervoer van luchtvrachtzendingen en geconditioneerde goederen van en naar Scandinavië, Duitsland en Zuid-Europese landen. Het wagenpark van Brinkman Trans Holland bestaat uit 81 trekkende eenheden. Daarvan werden in korte tijd 37 Mercedes-Benz Actros geleverd door Wensink Automotive.