11
april
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

Zes bijzondere Mercedes-Benz Atego’s Compleet voor Hunkemöller

Onlangs vond bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht de sleuteloverdracht plaats van zes bijzondere Mercedes-Benz Atego’s.  De laadbak van de Atego’s in de Compleet uitvoering werden voorzien van bijzondere bestickering. Een opvallende foto van boegbeeld Sylvie van der Vaart in Hunkemöller lingerie siert de twaalftons distributietrucks.

Atego 1218 Compleet

Ter vervanging van een deel van het wagenpark werden recentelijk zes nieuwe Mercedes-Benz Atego 1218 distributietrucks aangeschaft. Hierbij werd gekozen voor de Atego Compleet een configuratie die Mercedes-Benz speciaal voor de Nederlandse distributiemarkt aanbiedt. Deze twaalftons truck is standaard voorzien van automatische versnellingsbak, Junge laadbak met laadklep, BlueTec 5 motor, dakspoiler en onderrijbeveiliging. Met deze totaaloplossing heeft Hunkem öller zes zeer complete en rijk uitgeruste distributietrucks aan het wagenpark toegevoegd. Op verzoek van Hunkemö ller werden de Atego’s geleverd met een extra cargorail en achteruitrijcamera voor maximale veiligheid. De komst van de Mercedes-Benz voertuigen met laadbak en –klep zorgt voor een besparing van tijd en mankracht ten opzichte van het oudere systeem met wissellaadbakken. De zes nieuwe Atego’s zullen periodiek onderhouden worden door vaste bedrijfswagendealer SternTrucks Nijkerk middels een R&O contract.

Ook Mercedes-Benz CharterWay leverde een waardevolle bijdrage aan de financiering van de distributietrucks die ieder naar verwachting 60.000 kilometer per jaar zullen afleggen.

Opvallende verschijning

De Atego’s van Hunkem ö ller zijn in het dagelijkse verkeer een opvallende verschijning. De plywood laadbak van Junge is voorzien van een bijzondere bestickering. Op de zijkanten en de achterzijde van de Atego schittert Sylvie van der Vaart in Hunkem ö ller lingerie. Zij is sinds begin dit jaar het nieuwe boegbeeld van de grootste lingerie retailer van Europa. De persoonlijkheid en looks van Sylvie vormen een perfecte match met de merkwaarden van Hunkem ö ller. Bovendien kent zij grote bekendheid in Nederland en Duitsland, Hunkem ö ller´s grootste focuslanden.

Hunkemöller

Hunkem ö ller is tegenwoordig actief in zestien landen onder het merk Hunkem ö ller. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 525 verkooppunten en het productassortiment omvat naast lingerie ook nachtkleding, badkleding, beenmode en accessoires. Op de productie na, voert Hunkem ö ller alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Een designteam is non-stop bezig met productinnovatie en productontwikkeling. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en wordt ervoor gezorgd dat de laatste trends in lingerie niet gemist worden. Hunkem ö ller wil innovatieve, stijlvolle producten levern tegen betaalbare prijzen die de klanten inspireren de ‘female power’ te ontdekken. Sinds dit jaar is Sylvie van der Vaart het nieuwe gezicht van Hunkem ö ller.

Compleet concept

Om de Nederlandse distributievervoerder tegemoet te komen, heeft Mercedes-Benz het Compleet concept geïntroduceerd waarbij men verder gaat dan het af fabriek leveringsprogramma. Naast de Atego compleet zijn ook de Sprinter bestelwagen en Axor truck in de Compleet configuratie leverbaar. De kern van dit concept is dat maatwerk voor het distributievervoer wordt geboden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Daarom worden deze bedrijfswagens geleverd met Euro 5- of EEV-motoren. Ook de automatische versnellingsbak is voor alle Compleet voertuigen standaard. Het one-stop-shopping concept van deze serie heeft een positief effect op de opbouwtijd waardoor de klant op een korte evertijd kan rekenen. Mercedes-Benz CharterWay zet de Compleet voertuigen tegen een bescheiden leasetarief in de markt. Voor meer informatie over de Compleet serie is ook een aparte website beschikbaar. www.mercedescompleet.nl